We hebben geweldig nieuws, we hebben onze prijzen verlaagd! Toen we in 2018 begonnen met GroningerPlaza hadden we niet verwacht dat we zoveel Groningers blij konden maken met onze producten. Sindsdien zijn we druk bezig geweest met het verbeteren van onze service, het uitbreiden van ons assortiment en hebben we naar mogelijkheden gezocht om ons productieproces en daarmee ook de productprijzen te verbeteren. Dit is gelukt! De hoge kwaliteit van de Groningse producten van GroningerPlaza blijft hetzelfde, de garantie blijft hetzelfde, alleen de prijzen dalen.

Groningse T-shirts en hoodies aanzienlijk goedkoper
Er zitten twee verschillende type t-shirts in ons assortiment. De basic en de premium. De premium heeft een iets beter pasvorm en is iets dikker qua materiaal. Het premium t-shirt is van € 21,00 nu verkrijgbaar voor € 19,95. Het basic t-shirt is van € 19.00 nu verkrijgbaar voor € 16,95. Onze Groningse hoodies zijn ook een behoorlijk stukje goedkoper geworden. De hoodies waren verkrijgbaar voor € 35,00 en nu voor € 29,95, tel uit je winst!

Ook onze Groningse accessoires zijn afgeprijsd
Naast onze Groningse Kleding zijn ook de accessoires voordeliger geworden. Zo koop je nu al jouw eigen “puut” shopper voor € 9,95, een schiere truckercap voor € 13,95 en een telefoonhoesje voor je iPhone of Samsung met de Groningse vlag voor € 11,95. Bekijk alle vernieuwde prijzen snel in onze shop!

Veel plezier met het bekijken van al onze nieuwe prijzen. We hopen dat er wat leuks voor je bij zit.