fbpx
Korting bij grote bestelling

Oet Grunn shirt Dames van GroningerPlaza

Op zoek naar een outfit voor de derde helft? Binnenkort een bedrijfsuitje en moet iedereen er mooi uitzien? Of gewoon de hele familie in een Gronings outfit steken? Bekijk dan eens onze mogelijkheid tot het doen van een grote bestelling. Altijd gratis verzending en korting. Daarnaast is het ook mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken. Lees er op deze pagina alles over.

We hebben drie handige staffels voor het doen van een grote bestelling? Hoe werkt het? Geef uw wensen aan ons door middels het onderstaande contactformulier. U kunt aangeven van welk(e) ontwerp(en) uit onze shop u een bestelling wilt plaatsen. Let op, u hoeft niet een x aantal van hetzelfde product te bestellen, dus niet een t-shirt in dezelfde kleur, in dezelfde maat. U kunt variƫren in de kleuren, maten, type producten, maar ook in de ontwerpen. Wilt u een ontwerp op maat? Met bijvoorbeeld een Gronings woord wat nu nog niet in onze shop te verkrijgen is, of uw bedrijfsnaam? Dit kan. We maken het ontwerp kosteloos voor u. Wanneer u helemaal tevreden bent over de ontwerpen en weet wat voor producten u wilt bestellen dan maken wij een bestelomgeving voor u aan met hierin uw korting en de gratis verzending verwerkt. De levering van een bestelling neemt 4 tot 6 werkdagen in beslag. Tenzij het een hele grote bestelling is, dan kan dit iets meer zijn.

Een greep uit onze producten


Oet Grunn trui | Groninger Plaza webshop

Moi Eem t-shirt | Groninger Plaza webshop

Simpel Groningse Pet | Groninger Plaza websop

Tiet Zat t-shirt | Groninger Plaza webshop

Groningse provincie t-shirt | Groninger Artikelen

Meer informatie?

Wilt u een grote bestelling plaatsen voor bijvoorbeeld uw bedrijf of sportvereniging? Vul het onderstaande formulier in en beschrijf zo goed mogelijk wat u wilt. We nemen snel contact met u op om alles te bespreken.

Aantal items (verplicht)
8 tot 15 items16 tot 25 items26+ items