We zetten het duidelijk op onze site, het staat op de factuur, op het pakketje dat je thuis krijgt, GroningerPlaza is partner van Spreadshirt. Is het dan niet veel slimmer om rechtstreeks bij Spreadshirt te bestellen? Stuk voordeliger toch zo zonder tussenpersoon? Logische gedachte, maar niet waar. We leggen het je graag uit waarom je gewoon via GroningerPlaza moet bestellen.

We verkopen Groningse kleding en accessoires. Best een specifieke productgroep waar maar een select aantal mensen echt naar zoekt. We willen een breed assortiment bieden en dat is bijna onmogelijk om zelf op voorraad te hebben. We zijn daarom een samenwerking aangegaan met Spreadshirt. Zei kunnen voor ons heel veel producten leveren en voorzien van een opdruk, win win. Wij een groot en breed assortiment (grootste van de hele provincie Groningen), jij als bezoeker en potentiële koper heel erg veel keus en een kwalitatief goed product. Want dat is een feit, de producten van Spreadshirt zijn gewoon goed. We hebben sinds onze oprichting in 2017 een hand vol producten gehad die om kwaliteitsredenen zijn teruggestuurd. Dit is echt heel erg weinig. En altijd goed opgelost overigens, met een vervangend product of geld terug.

Doordat we op maat, per stuk laten produceren zijn onze producten iets duurder dan bij collega’s. Dit is niet anders. we hebben regelmatig kortingsacties om het weer iets aantrekkelijker te maken. Maar is het dan niet veel voordeliger om direct in de webshop Spreadshirt te bestellen, doei doei GroningerPlaza, bekijk het maar! Het antwoord is gelukkig nee.

Voorbeeldje. Een lekkere warme Groningse hoodie bestel je bij ons voor € 37,95 terwijl dezelfde hoodie bij Spreadshirt € 42,99 kost. Een t-shirt heb je bij ons voor € 19,95 en bij Spreadshirt voor € 24,99. Daarnaast staan lang niet al onze ontwerpen op Spreadshirt, we houden de leukste natuurlijk voor onszelf.

Dus, bestel je bij GroningerPlaza dan betaal je minder. En je helpt ons om de site te onderhouden, gave nieuwe designs te maken en af en toe een leuke winactie te doen op onze socials. Weer wat geleerd! Voor welk shirt of hoodie ga jij?