fbpx
GroningerPlaza blijvend voordelig

GroningerPlaza heeft het ruimste assortiment aan Groningse kleding en accessoires. Vanaf heden hebben wij nog voordeligere prijzen!

Toen we in 2018 bij wijze van grap GroningerPlaza hadden opgericht hadden we niet verwacht dat we zoveel Groningers blij konden maken met onze producten. We zijn inmiddels een tijdje verder en hebben al ruim 1000 provinciegenoten van onze Groningse artikelen voorzien. En niet alleen binnen de provincie trouwens. We hebben ook een keer een bericht gehad dat een hoodie en shirt zouden worden verzonden naar familie in Canada. Als herinnering aan het prachtige Groningen. Hoe gaaf is dat. En Argentinië spant de kroon. Daar is ook een Gronings t-shirt naar toe gegaan. Kortom, we zijn wat uit onze voegen gegroeid. We zijn van de instelling dat GroningerPlaza een hobby/grap was voor ons heel snel overgegaan in het heel erg serieus nemen. Onderzoek doen naar de beste kwaliteit producten en opdruk. Onderzoek doen naar leuke opdruk en hoe we onze service steeds beter konden maken. Om garant te staan voor een uitstekende kwaliteit en service zijn we een samenwerking aangegaan met Spreadshirt. Een wereldwijde speler op het gebied van gepersonaliseerde kleding. Samen met Spreadshirt maken we nu een enorme sprong naar voren, namelijk door het verlagen van onze prijzen!

Alle producten blijven ongewijzigd. De kwaliteit van de opdruk blijft ongewijzigd, alleen de prijzen zakken. Soms wel met € 6,00 per product! Hoe kan dit? Simpel. Doordat de vraag naar ons Groningse assortiment groter is dan verwacht, zijn we nu in staat om efficiënter te produceren en met de orders om te gaan. En daar profiteer jij, onze trouwe klant, enorm van! Zo zijn de prijzen van onze hoodies nu € 29,95 en je hebt al een Gronings t-shirt voor € 16,95.

Nu willen we de reacties van mogelijke kniepstuvers voor zijn. Deze prijzen zijn toch nog steeds best wel aan de hoge kant? Bij de Zeeman of Wibra heb ik toch al een t-shirt voor minder dan tien euro. Klopt. Maar dan heb je geen product wat is gemaakt van duurzaam katoen, voorzien is van een kwalitatief zeer hoge opdruk en heb je geen product dat uniek is. Want wij maken al onze producten namelijk op bestelling. Zo is de kans best groot dat jij de enige bent die een bepaald t-shirt, in een bepaalde kleur, met een bepaalde opdruk als eninge in de hele provincie hebt! Hoe mooi is dat. Dus ja, daar betaal je ook een beetje voor. Maar de prijzen die we nu hanteren zijn in onze ogen meer dan schappelijk, mee eens?

Een greep uit onze Groningse Producten

Ho Eem Shirt Mannen
Groningse vlag telefoonhoesje | iPhone X/XS
Swienepuut slabbertje Jongens
Groningse boodschappentas
Groningse Kovvie Mok