Sinds twee jaar zijn we hard bezig om ons assortiment aan Groninger artikelen uit te breiden. We richtte ons in het begin vooral op shirts en hoodies, inmiddels is onze focus verbreed naar veel meer dan dat. We proberen niet alleen regelmatig ons assortiment te updaten met nieuwe producten maar ook met nieuwe designs. Vandaar dat we nu ook de Groninger plaatsen aan ons assortiment hebben toegevoegd.

We wisten al dat Groningers trots waren. Wat we hadden onderschat is hoe trots iedereen is op zijn of haar dorp of stad. Dit bracht ons op het idee om ook dit te vertalen naar bedrukte Groningse shirts en accessoires. Plaatsen als Appingedam, Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen hebben nu al hun eigen kledinglijn en de rest zal snel volgen. Het is prachtig om te zien hoe onze volgers nieuwe plaatsen blijven aandragen. We doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Plaatsen als Bedum, Delfzijl en Hoogezand-Sappemeer kunnen in de toekomst ook een eigen kledinglijn verwachten. Of we ook echt alle dorpen gaan doen is helemaal afhankelijk van de belangstelling en of het mooi op een shirt of muts lijkt. Maar, suggesties zijn altijd welkom!

Naast de shirts en accessoires van Groninger plaatsen werken we ook aan een lijn waar bijzondere bezienswaardigheden uit de procvincie op te zien zijn. Denk aan de Martinitoren, Bourtange, Hangende Keukens en meer. Want laten we eerlijk zijn, we wonen toch in de mooiste provincie van het hele land!