fbpx
Er gaat niets boven Groningen

GroningerPlaza is de grootste Groningse webshop vol Groningse shirts, souvenirs en accessoires. Bekijk ons volledige aanbod snel in onze webshop.

Zo is al jaren de slogan van onze provincie en we zijn het er meer dan mee eens. Het is niet alleen letterlijk dat er niets boven Groningen gaat maar ook op alle andere vlakken. We hebben een provincie vol prachtige natuur, cultuur, dialect en bovenal prachtige mensen. Groningers die stuk voor stuk trots zijn op hun afkomst. Of import Groningers uit de rest van Nederland, slim genoeg om naar de rust van het Noorden te komen.

Helaas is onze provincie al jaren slachtoffer van vervelende dingen. Zo heeft de rest van Nederland over het algemeen een slecht vooroordeel over ons “boeren” klaar, is onze economie nou niet bepaald florisant en om over alle aardbevingen en de bijkomende ellende nog maar te zwijgen. Het is dan ook een uitdaging voor ons Groningers om niet bij de pakken neer te gaan zitten maar dat kunnen we! We moeten met z’n allen de schouders er onder zetten en uitdragen hoe trots we zijn. We wonen nou eenmaal in de mooiste provincie van Nederland en dat brengt nog al wat jaloerse mensen met zich mee moet je maar denken.

GroningerPlaza is ook uit trots ontstaan. Trots voor Groningen en de Groningse taal. We zijn voor onze shop een samenwerking aangegaan met Spreadshirt,  een wereldwijde speler op het gebied van bedrukte kleding en accessoires.

Een greep uit onze Groninger Artikelen

Ho Eem Shirt Mannen
Groningse vlag telefoonhoesje | iPhone X/XS
Swienepuut slabbertje Jongens
Groningse boodschappentas
Groningse Kovvie Mok